неділю, 2 квітня 2017 р.

«Global Money Week-2017»

В останній декаді березня в нашій школі  у рамках «Global Money Week-2017»  пройшли ряд заходів.   Основна мета, яку ми ставили при проведенні усіх заходів, що проходили в рамках тижня – це  роз’яснення щодо ведення сімейного бюджету, основних принципів фінансового обліку, виховання звички до заощаджень та  інвестицій, надання правдивої інформації про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани.
 







 7-б клас, Вчимося правилам складання та ведення   особистого та сімейних бюджетів 





  «Бізнес», «Менеджер», «Кеш флоу» - улюблені економічні ігри
 учнів 8-А класу.


  Восьмикласники також із задоволенням переглянули відео


7-А клас також активно долучився до заходів, що 
проходили в рамках тижня. Вони провели дуже 
цікаве дослідження про використання такого
безцінного ресурсу як час. Наразі матерали 
дослідження знаходяться на стадії узагальнення.
Результатами ми поділимося згодом.


10-Б клас,  інтерактивна вправа «Займи позицію» допомогла  організувати обговорення   питання«Чи варто користуватися послугами інтернет-магазинів»Учні мали  можливість висловити   різні думки з теми, поділитися досвідом покупок через Інтернет,  обґрунтувати свою позицію або навіть перейти на іншу в будь-який час, якщо  аргументи протилежної сторони були переконливими.


 Слід зазначити, що учні активно долучаються до заходів, адже кожен розуміє користь виховання  в собі таких  звичок,  як звичка до  заощаджень, планування фінансових подій, вміння наполегливо йти до мети. Однак, важливо  пам’ятати, що гроші – це не мета -  це інструмент для досягнення мети.

Немає коментарів:

Дописати коментар