понеділок, 22 травня 2017 р.

Відзначення Дня науки


Економіст — це людина, яка знає про гроші більше, ніж той, у кого вони є.   І хоч День економіста відзначають восени,  в пошані вони були й у День науки, адже є представниками дуже потрібної галузі знань – економіки.  
Так, 17 травня, у переддень   професійного свята науковців України,   який ми відзначаємо щорічно у третю суботу травня,  для учнів 10 класу, які навчаються за економічним профілем навчання,  вчителем  Олянич О.М. була організована   зустріч з  Ярошенко Оленою Іванівною,  кандидатом економічних наук, доцентом кафедри економіко-математичного моделювання  економічного факультетету ЧНУ. 







Учням  дуже сподобалось спілкування з Оленою Іванівною, адже вона не просто розповідала про навчальний заклад, який представляє, але й заставила їх помізкувати над цікавими життєвими задачами з фінансової математики. Це дало можливість учням ще раз переконатися у правильності вибору профілю навчання та зрозуміти, що   тільки спираючись на розвинену науку, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток нашої держави. 

Немає коментарів:

Дописати коментар