понеділок, 4 грудня 2017 р.

Стартували юні економісти

Уже четвертий рік поспіль команда школи бере участь у змаганнях, що мають назву  Буковинські старти Юних Економістів. 2 грудня 2017 року команда  нашої школи, яка складалася з учнів 10-Б та11 класів, що навчаються за економічним профілем,   взяла участь у Дні «Аналітика та Менеджера», що проводився на базі кафедри економічної теорії, менеджменту й адміністрування економічного факультету ЧНУ. 

Школярі лише  ознайомилися зі спеціальностями економічного факультету, але й спробували себе у олімпіадно-вікторинних  конкурсах  (тестах, творах, завданнях, обчислювальних задачах).   Було приємно відчути свою приналежність до майбутньої економічної еліти краю, адже тут зібралися учні  9-11-х класів ліцеїв, гімназій, ЗОШ міста та області, яким не байдужий  стан справ у державі й вони готові його активно змінювати 

Участь  у тренінгах з  особистісного розвитку та ділових ігор  показала сильні й слабкі сторони кожного, вказала вектор розвитку. Нам є над чим працювати. Цінні поради науковців, дружня підтримка студентів, творча невимушена обстановка, приємні призи та смачна кава-брейк вартували потраченого вихідного дня і стали стимулом до подальшої участі в таких заходах і роботи над собою. 

 




Наші призи

Немає коментарів:

Дописати коментар