неділю, 14 січня 2018 р.

Участь у «Стартап юніор - 2»

У п'ятницю, 12.01.2018 року, команда нашої школи взяла участь у  фінальному етапі регіонального вернісажу учнівських бізнес-ідей«Стартап юніор - 2». Вигравши перший етап, ми були запрошені на наступний, який відбувся на базі бібліотеки Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». У фіналі змагалося 12 команд закладів загальної середньої освіти, ПТНЗ та ВНЗ І-ІІст. Чернівецької області. 


За підсумками представлення школярами та студентами розроблених бізнес-ідей членами журі було визначено команди-переможці у певних номінаціях та нагороджено дипломами. 
 Команду нашої школи  за бізнес-ідею «Good game Club» (Клуб доброї гри) відзначили в номінації «Оптимістичний підхід» Нашим учням Оресту Щуру та Микиті Гоменко  як фіналістам конкурсу були вручені  сертифікати учасника,    Дипломом переможця та  цікаві призи.  Меценат Катеринюк О. Я., регіональний. директор Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у містах Чернівці та Львів вручив нашим хлопцям гранти на 50% знижку на навчання у бізнес-школі протягом року. А скажу вам по секрету, що освіта у цьому закладі дуже престижна й вартує 150 євро в місяць. Ось так!



Мені, як наставнику, вручили Подяку ДОН Чернівецької ОДА, ІППОЧО та ІМЗО МОНУ за розбудову економічної освіти України та підготовку команди до регіонального вернісажу учнівських бізнес-ідей «Стартап юніор - 2».

Наші здобутки 




Немає коментарів:

Дописати коментар