суботу, 22 жовтня 2022 р.

Вчимося пам'ятати

     В рамках німецько - українського проєкту "Вчимося пам'ятати" 21.10.2022 року вчителем Боднарюк Оленою Миколаївною в 11 класі було проведено тематичний урок "Вчимося пам'ятати". 

    Мета - спонукати до роздумів про ставлення до пам'яті про сумні сторінки історії, формувати уміння аналізувати і узагальнювати історичний матеріал, проводити паралелі явищ і злочинних дій нацизму та путінської росії, формувати активну громадянську позицію на основі визнання прав і свобод людини, дослідити цінність прав людини на основі подій ІІ світової війни і російсько-української війни. 

    Наші одинадцятикласники - свідомі свідки нової історії, яка пишеться сьогодні кров'ю їхніх рідних. Тому урок не залишив нікого байдужим. Дякуємо вчителю історії Олені Миколаївні за участь у проєкті та залученні до нього наших старшокласників. 










1 коментар:

  1. Сьогодні, як ніколи, важливе розуміння того, що права людини завжди слід поважати та захищати. Тому такі уроки є важливими для наших учнів. Дякую розробникам уроків - Наталі Павлівні, Анжелі Георгіївні, Олені Анатоліївні, Галині Іванівні за корисний семінар-практикум та надані змістовні матеріали.

    ВідповістиВидалити