вівторок, 13 грудня 2022 р.

Педагогічний консиліум



Сьогодні, 13 грудня, колектив школи зібрався на психолого-педагогічний консиліум для аналізу освітнього процесу в 5-х класах школи та ходу реалізації Концепції  НУШ в умовах війни.


Учасники педагогічного консиліуму активно обговорювали проблеми адаптації п'ятикласників до навчання в основній школі, особливості оцінювання та заповнення свідоцтв досягнень здобувачів освіти.
З психолого-педагогічними характеристиками своїх класів виступили класні керівники Єленюк Н.К., Ящук О.В., Ватрущак О.Ю. Заступник директора з НВР  Олянич О.М. ознайомила присутнім з результатами опитування батьків 5-х класів щодо проходження адаптаційного періоду. Психолог школи Батринчук М.П. та соціальний педагог Ящук О.В. презентували  результати досліджень, анкетувань учнів за різними методиками. Підготували для педагогів «Адаптаційний портфелик» з рекомендаціями.

Педагоги дійшли висновку, що адаптаційний період п'ятикласників пройшов успішно. Дуже важливо не ставити до дітей завищених вимог та допомогти їм знайти особистий інтерес до вивчення нових предметів. Кожній дитині необхідно відчувати безумовне прийняття батьками, які вірять у неї, підтримують і допомагають долати труднощі, важливо знати, що батьків цікавлять її школа, клас, шкільне життя, перемоги та невдачі.
Атмосфера підтримки, довіри, розуміння у сім’ї допомагає дитині ефективно розв’язувати проблеми у школі та досягати успіхів.

Немає коментарів:

Дописати коментар