пʼятницю, 4 березня 2016 р.

27 лютого в Міжрегіональній Академії управління  персоналом у м. Київ відбувся другий етап Всеукраїнської Олімпіади МАУП з основ економіки. 
До другого туру Олімпіади з 212 претендентів увійшли 57 учасників, котрі за результатами 1-го етапу показали високі результати.  Запрошення для участі в цій олімпіаді отримав й учень 11-А класу Гавдун Дем'ян, який на першому етапі олімпіади показав результат 99 із 100 балів.




Олімпіада розпочалася вступним словом Валерія Захожая, директора Інституту міжнародної економіки та фінансів імені Святої княгині Ольги:
«Сьогодні в Академії надзвичайний день, адже ми проводимо першу Всеукраїнську Олімпіаду МАУП з основ економіки. Основна мета Олімпіади – це виявити творчі здібності  серед вас, шановні учасники, а також випробувати свої сили у науковій роботі, адже попереду кожного з вас чекає навчання у вищому навчальному закладі».
Після слів привітань розпочався найважливіший момент 2-го туру – написання конкурсних робіт. Усі роботи були закодовані, тому члени фахової комісії не знали імена учасників, чиї роботи перевіряли. Учасникам були поставленні ситуативні завдання за 5-ма напрямами: економічна теорія, фінанси і кредит, банківська справа, маркетинг та облік і аудит, виконавши котрі вони могли набрати максимальну кількість балів 100.
Дем'ян, хоч і не отримав призового місця, однак був нагороджений сертифікатом учасника Олімпіади та отримав  5%-ву знижку в оплаті, якщо обере для подальшого навчання МАУП. 
Тож привітаємо Дем'яна з черговими успішними кроками на шляху до своєї мети! 
За матеріалами сайту http://maup.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар