середу, 30 березня 2016 р.

Cash flow-гра, яка змінює нас!

Сьогодні ми знову з головою занурилися в «Cashflow».  Всі, хто грав в цю гру, кажуть, що навіть після одного туру щось змінюється в сприйнятті світу. Людина, що постійно грає в «Грошовий потік» — впевнено користується знаннями в сфері управління особистими фінансами й розуміє закони ведення бізнесу.  Наші хлопці сьогодні в повній мірі відчули себе в ролі інвесторів та переконалися, що навіть віртуальними фінансовими потоками управляти непросто. 
  Гра змодельована американським економічним гуру Робертом Кійосакі. Кажуть, що за 4 години гри ми проживаємо 40 років власного фінансового життя. Бізнес-гра вчить того, як мислять люди, які володіють 90% всіх багатств світу. 
Відрадно, що деякі учні, зокрема Ігор Красій, вільно читали інструкцію польською мовою, адже готуються до навчання в цій країні, яка люб'язно допомогає нам в багатьох освітніх проектах. Так матеріали цієї гри - подарунок від польських партнерів. 

 Вражає: якщо кожен місяць всього лише 30 доларів, інвестувати під 30% річних, то через 30 років у Вас буде більше 8 мільйонів доларів. Не віриться? Перерахуйте!

:)Р.S.  "Фортунило" сьогодні Сашкові К. - йому двічі  випадало поле "Маля"(дитина) й витрати пов'язані з цим. До чого б це? 

Немає коментарів:

Дописати коментар