четвер, 31 березня 2016 р.

Участь у модельній грі «Рада Безпеки ООН -2016»



Команда за участь у грі отримала в подарунок
            змістовну книгу та симпатичні шарфики
Наші клубівці: Гавдун Дем’ян, Думитрович Марія та Собко Юлія протягом березня брали участь у  модельній грі «Рада Безпеки ООН », яку організовували  депутати  Чернівецької міської учнівської ради.  
Все було дуже серйозно і по-дорослому. У перших іграх учні дискутували щодо питання проблеми з тероризмом у світі та шляхів вирішення проблем біженців. Оцінювали команди  експерти з ЧНУ ім. Ю.Федьковича та Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Остання модельна гра, темою якої стало порушення територіальної цілісності України, відбулася на базі Кафедри міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю. Федьковича і була вирішальною. Участь у грі такого формату була для нас непростою, бракувало досвіду і часу. Ми посіли лише п’яте місце, однак повчилися основам дипломатії, риторики, навикам ведення переговорів в діловому стилі.  
Даний захід Чернівецька міська учнівська рада спільно з Кафедрою Міжнародних відносин планує зробити на постійній основі. Тож закликаємо учнів школи заздалегідь формувати команду й готуватися до участі в модельних іграх. Не пожалкуєте!


Немає коментарів:

Дописати коментар