четвер, 4 травня 2023 р.

НАУКА ДЛЯ ПЕРЕМОГИ

     Під такою назвою 27 квітня пройшов міжшкільний STEM-квест, який був організований Чернівецькою ЗОШ № 37 в рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM -весна-2023». В ньому, окрім команди господарів заходу, взяли участь команди 7-9 класів ще трьох навчальних закладів: Чернівецького ліцею № 21, гімназії №6 «Берегиня» та Чернівецької ЗОШ № 38.

Невимушене знайомство, творчі завдання від робота Стемчика, робота в імпровізованих STEM-лабораторіях «Математична», «Географічна», «Фізична», «Інформаційно-технологічна», «Хімічна», «Біологічна», цікаві призи та музичне вітання від ансамблю «Рапсодія» (ЗОШ №37) принесли радість спілкування, якого так не вистачає дітям в умовах сьогодення, затьмареного війною.

Інформація про проведений міжшкільний захід з'явилася у новинах на сайті управління освіти Чернівецької міської радиhttps://osvita.cv.ua/nauka-dlya-peremogy/ та в соціальних мережах.



















Хочеться відзначити креативність, високу якість та ефективність проведення тематичного заходу вчителькою фізики Андрійчук С.С. та вчителями предметів природничо-математичного циклу. 

Приємно чути схвальні відгуки від учасників зустрічі! Ми старалися!

Немає коментарів:

Дописати коментар