середу, 17 травня 2023 р.

Єдиний День цивільного захисту

 16 травня 2023 року  в Чернівецькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 37 було проведено Єдиний День цивільного захисту. В ході проведення Дня ЦЗ в заходах в   школі було задіяно 450 учнів, які навчалися за очною формою навчання та весь педагогічний і технічний персонал школи. Для  120  учнів , що навчалися за дистанційною формою навчання було проведено онлайн-уроки.

Для учнів, які навчалися за очною формою навчання було проведено лінійку, де було доведено мету проведення Дня цивільного захисту та заходи , які будуть проведені.



Класні керівники провели у всіх класах Єдиний урок до Дня Цивільного захисту.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах. 

Учні 11 класу провели вікторину-гру "PROвідник безпеки". На початку гри учні організовано покинули приміщення класу і після  знову повернулися в клас ,  при цьому отримали номерки і зайняли місця по групах згідно номерків. В ході гри учні навчалися правилам безпечної поведінки на територіях, що постраждали від бойових дій, також діти дізналися про вибухонебезпечні предмети, як вони виглядають, де  бувають та про правила поводження у таких випадках.

Під час проведення Дня Цивільного захисту школу відвідав Бородай В.І .- педагогічний працівник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області ві, який вивчав  якість підготовки і проведення цього практичного заходу, а також надав  методичну допомогу керівництву школи у відпрацюванні необхідної плануючої документації.

Висловлюємо подяку Марцісю Леоніду Антоновичу, вчителю предмета "Захист України",  за планування, підготовку та координацію проведення заходів у рамках Єдиного дня цивільного захисту в закладі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар